Osnovna škola dr. Jure Turića, Gospić

KnjigeObavijest o organizaciji nastave na daljinu

Poštovani roditelji i učenici,

za učenike razredne nastave od 1. do 4. razreda nastava na daljinu organizirat će se prema uputama koje će svakom razrednom odjeljenju proslijediti njihove razredne učiteljice.

Za učenike od 5. do 8. razreda, odlukom Učiteljskog vijeća, nastava će se odvijati u virtualnim učionicama. Virtualne učionice bit će formirane u Taemsu (program u sklopu paketa Office 365), stoga je važno da se svi učenici naše škole prijave u sustav Office 365 putem Carnetove identifikacije (AAI@EduHr) kako bi ih razrednici mogli dodijeliti u virtualne učionice. Proces prijave je trenutno otežan, pa molimo za strpljenje. Oni učenici koje se do srijede ne uspiju prijaviti dužni su redovito provjeravati svoje mailove u CARNET Webmailu. U slučaju poteškoća molimo učenike da se obrate svojim razrednicima. Isto tako molimo sve za primjerenu komunikaciju.

Nastava za učenike Osnovne glazbene škole također će se izvoditi putem određenih komunikacijskih kanala, a za pojašnjenja možete se obratiti učiteljici Marijani Pavičić, voditeljici Osnovne glazbene škole.

Molimo učenike da provjere vlastite podatke za Carnet identifikaciju (AAI@EduHr identitet). Ako ih ne posjedujete ili ih izgubite, možete se javite u tajništvo škole telefonom ili e-mailom.

Molimo roditelje i učenike da redovito provjeravaju svoje mailove i slijede upute predmetnih učitelja te prate obavijesti na web stranici škole.

Svima zahvaljujemo na razumijevanju i suradnji te želimo puno uspjeha u ovim novim okolnostima rada.

Ravnatelj
Ivica Radošević, dipl. učitelj